Programul Rabla 2016*

Înscrie-te aici pentru ofertele Dacia prin Programul Rabla 2016. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

 •     
 • Selecteaza
 • Selecteaza

  Pentru județul selectat, nu există un Partener Dacia. Te rugăm selecteză un județ apropiat în care regăsești Partenerul Dacia dorit.

 • Mă interesează programul Rabla pentru că:*

 • Doriți să primiti și alte informații despre gama Dacia și ofertele speciale *

* Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Detaliile despre program vor fi oferite imediat ce vor fi disponibile.

** Câmpuri obligatorii, acolo unde informaţia există; folosiţi semnul minus pentru câmpurile goale.

Termeni şi condiţii
Închide

Prin selectarea butonului „Da” din formular, declar ca imi exprim consimtamantul, în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum şi orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, să intre în baza de date Renault Commercial Roumanie SRL, a membrilor Grupului Renault, a partenerilor contractuali ai acestora, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activitati şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislatia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către Franţa, fara a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că Renault Commercial Roumanie SRL a notificat aceasta prelucrare de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr.970. Am cunoştină de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa SC Renault Commercial Roumanie SRL – Bucuresti, sector 6, B-dul Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, camera E05.25, îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

 • - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate;
 • - să intervin asupra datelor transmise;
 • - să mă opun prelucrarii datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară;
 • - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.

În cazul selectării butonului „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular vor fi utilizate de Renault Commercial Roumanie SRL şi reţeaua sa autorizată pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii. Aceste date rămân confidenţiale.

Se încarcă...